logo
   

Soile Heikkinen (s. 1969) Maisema-arkkitehti, arkkitehti SAFA, Teknillinen korkeakoulu 2001. Sain arkkitehdin ja maisema-arkkitehdin tutkintojen diplomitöistä "Viikin lasten ja nuorten puisto" Suomen Arkkitehtiliiton myöntämän Wuorio-palkinnon, joka myönnetään vuosittain tunnustuksena ansiokkaimmaksi arvioidusta diplomityöstä.

Nykypäivänä olen VIREARC arkkitehdit ja maisema-arkkitehdit osuustoimiston jäsen. Minulla on yli 10 vuoden kokemus maisema-arkkitehtina pääsuunnittelijana sekä maisemasuunnittelun asiantuntijana kaupunkisuunnittelu- ja rakennussuunnitteluhankkeissa. Olen saanut palkintoja useista arkkitehtuurikilpailuista mm. 1. palkinnon Viikin Maaherranpuiston kutsukilpailusta. Olen toiminut Vuoden Ympäristörakenne -kilpailun tuomaristossa vuodesta 2004. Tuntiopettamisesta minulla on kokemusta Maiseman suunnittelu ja rakentaminen sekä Arkkitehtuurin perusteet ja teoria oppituoleissa Teknillisessä korkeakoulussa.

Maisemasuunnittelu on vahvin erityisosaamisalueeni ja koulutus sekä arkkitehdiksi että maisema-arkkitehdiksi antavat minulle hyvät valmiudet arkkitehtuurin ja maiseman yhteensovittamiseen ja ympäristökokonaisuuksien hallintaan. Vapaa-ajan harrastukseni ovat piirtäminen ja maalaaminen.